miercuri, 29 februarie 2012

Yourself mirror

Plutesti de saptamani bune in aceeasi nestiinta, esti confuza si nu ai idee ce sa faci. Iti vine sa tipi si sa fugi, sa te ascunzi in lumea ta, si sa ramai acolo pana cand toti vor uita de tine. Insa esti constienta ca asta nu se poate, esti constienta ca trebuie sa iei o decizie, ca trebuie sa incetezi sa te ascunzi, sa eviti si sa dai raspunsuri goale.

Viata fiecarui om este precum o autostrada, noi ne alegem drumul dar si desinatia. Nimeni nu este de vina pentru decizile proaste pe care le luam, pentru abuzurile pe care le facem sau pentru felul in care percepem noi schimbarile. Cu totii stim ca atunci cand ne asteptam mai putin ceva se intampla, ceva ne iese in cale si da o alta directie lucrurilor sau chiar le schimba la 180 grade.

Stau si privesc oamenii de cateva zile, fiecare om, fiecare chip, fiecare privire, are o poveste, o poveste de viata pe care o traieste si pe care ,cu greu probabil, o duce. Fiecare dintre noi traim cum vrem, la ce nivel vrem si inconjurati doar de cine vrem.

 Fiecare sentiment ne contureaza chipul pentru o perioada mai lunga sau mai scurta, insa iubirea, iubirea e singurul sentiment care iti schimba chipul chiar si printr-un gest, iubirea te ridica pe culmile fericirii sau te coboara in tristete. Un om care iubeste, se cunoaste dupa fata, dupa privire, dupa zambet, dupa gesturi.

Un om care iubeste este un om fericit. Un om care crede ca iubeste joaca doar un act pe scena vietii, iar un om care nu iubeste nu este complet.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu